Ontdek Autisme Steunpunt Weesp/Driemond

Ontdek Autisme Steunpunt Weesp/Driemond

Kom naar onze kennismakingsavond op 20 maart 2024! 

Sinds december 2023 zijn wij, als Autisme Steunpunt, toegewijd aan het ondersteunen van de inwoners van Weesp en Driemond. Hoewel een officiële opening nog niet heeft plaatsgevonden, nodigen we je graag uit voor een bijzondere avond waarop je ons team kunt leren kennen.

Op woensdag 20 maart 2024 organiseren we een thema-avond vol inspiratie en inzicht. We trappen de avond af met de hartverwarmende animatiefilm “Mind My Mind”, waarin een jonge man met autisme ontdekt dat zijn ware zelf de sleutel is tot verbinding en liefde. Een prachtige vertelling die je niet mag missen!

Na de film verwelkomen we twee bijzondere gasten: Sanne van Zonneveld en Pascal van IJzendoorn. Samen zullen zij hun recente inzichten met je delen. Sanne staat bekend om haar informatieve video’s en blogs die zij deelt via haar website “Een Beetje Bijzonder”. Pascal, auteur van het boek “Help, ik ben een autist. Ik was het al voordat ik het wist”, zet zich in de breedste zin in voor mensen met autisme en hun naasten.

Mis deze unieke kans niet om meer te leren over autisme en om ons team te ontmoeten. Samen streven we naar begrip, acceptatie en ondersteuning. Meld je nu aan voor onze kennismakingsavond en laten we samen een verschil maken!

Datum: Woensdag 20 maart 2024
Tijd: 19:30 – 21:30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Buurtkamer Aetsveld, Meester C. Kooimancentrum 17 in Weesp

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Color

Secondary Color

Layout Mode