Autisme Symposium Oostzaan

Autisme Symposium Oostzaan

Een autismesymposium waarbij we ons in eerste instantie richten op professionals, maar zeker ook toegankelijk zijn voor mensen met autisme en hun naasten, met twee kernthema’s, namelijk ‘Kieskeurig eten’ en de motorische ontwikkeling. Hoewel de focus op autisme ligt, is de verstrekte informatie ook van toepassing in situaties waar geen sprake is van autisme.

Kieskeurige eters

Heb je te maken met een ‘moeilijke eter’ in huis? Weigert jouw kind standvastig om fruit of groenten te proeven? Lijdt de familiemaaltijd vaak tot een echte tafelstrijd, compleet met tranen en tirades? Of wil je simpelweg voorkomen dat het zover komt? Vicky en Sanne delen verhelderende inzichten die je niet wilt missen. Deze lezing gaat verder dan alleen het begrijpen van het gedrag; het biedt belangrijke handvatten voor een effectieve, maar vooral liefdevolle omgang, met kieskeurige eters, eetproblemen en stoornissen.

Motorische ontwikkeling

Ontdek de kracht van kijken naar bewegingen, luisteren naar lichaamstaal en vertrouwen op wat spieren ons vertellen. Het is een geweldige manier om zowel fysieke als emotionele aspecten te ontrafelen, zonder de noodzaak van woorden. Het lichaam vertelt het verhaal op een unieke manier. Vaak spelen meerdere factoren een rol, en dat is precies wat Carla en Pascal met je willen delen. Duik in de wereld van de algemene motorische ontwikkeling bij autisme, ontdek de invloed van primitieve reflexen en ontvang praktische kennis die direct toepasbaar is in jouw dagelijks leven.

Primary Color

Secondary Color

Layout Mode