Activiteiten

Zaanstreek


Wandeling

Onze wandelingen zijn altijd erg gezellig en ontspannen. Wandelen is een ongedwongen manier om in contact te komen met anderen en ervaringen uit te wisselen. Heb je zelf een vorm van autisme? Je bent van harte welkom om mee te wandelen.

Meer informatie: info@zaansautismeloket.com

Waterland


Spellenmiddag

Speciaal voor mensen met autisme (of vermoeden van) wordt er elke 3e woensdag een spellenmiddag georganiseerd. Om met elkaar in een rustige omgeving bordspellen te spelen.

De sfeer is gezellig en ongedwongen waarbij iedereen kan aansluiten. Spelervaring is niet vereist, nieuwsgierigheid is voldoende. Het niet kennen van spellen of regels is geen enkel probleem. Een spel kan altijd opgezet, uitgelegd en begeleidt worden door vrijwilligers.

Doe je mee (vanaf 16 jaar). Iedere 3e woensdag van de maand, van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: bordspellen.wal@autisme.nl

Oudergespreksgroep

De ontwikkeling van kinderen met autisme verloopt anders dan die van kinderen zonder ASS. Als ouder kun je je dan wel eens alleen voelen of gaan twijfelen aan jezelf en je aanpak/opvoeding. Het is dan soms fijn om je ervaringen, vragen en tips te delen met andere ouders die weten wat het is.

De groep komt maandelijks bij elkaar in Purmerend en wordt begeleid door 2 gespreksleiders. Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan de groep.

Deelname is gratis! Om voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten op te kunnen blijven komen, zijn wij afhankelijk van onze leden en donaties. Mocht je na 2 proefmomenten definitief willen aansluiten bij de gespreksgroep, dan is een NVA-lidmaatschap noodzakelijk

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de gespreksleider via: autismesteunpuntwaterland@autisme.nl

Primary Color

Secondary Color

Layout Mode